Hoens & Souren Advocaten

Jesse Hartgring

Jesse adviseert bedrijven over hun contractuele rechten en verplichtingen: van het aangaan van een overeenkomst tot het beëindigen ervan. Het rechtspersonenrecht wordt door Jesse vooral ingezet bij zijn adviezen aan aandeelhouders en bestuurders van bedrijven over hun positie, hun rol en hun verantwoordelijkheden. Bij die adviesrol komt ook zijn achtergrond in het insolventierecht goed van pas, zodat ondernemers bewuste en goed geïnformeerde keuzes kunnen maken over hun bedrijfsvoering.

Opleiding

Jesse is in twee richtingen binnen het Nederlands recht afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna volgde hij de postdoctorale opleidingen Insolventierecht (Radboud Universiteit Nijmegen) en Financiële Economie voor Curatoren (Erasmus Universiteit, Rotterdam). Daarnaast heeft hij trainingen, presentaties en kennissessies gevolgd en/of gegeven in onder andere Duitsland, Tsjechië, Polen, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italië, Hongarije, België, Dubai, India, Portugal, Letland, Roemenië en Japan.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Bestuurslid International Practice Group IPG (London, UK)
  • Nederlandse Vereniging van Insolventierechtadvocaten (INSOLAD)
  • Bestuurslid Raad voor Ondernemend Zoetermeer – 2014-2018
  • Raad van Toezicht van de Westlandse Stichting voor Katholiek Onderwijs – 2012-2017
  • Senator van Junior Chamber International

Over Jesse

Jesse adviseert ondernemers en bedrijven het liefst bij trajecten die wezenlijk van invloed zijn op de bedrijfsvoering, zoals een overname of een herstructurering, of bij het aangaan van nieuwe handelsrelaties, al dan niet in het buitenland. Hij pakt trajecten projectmatig aan en regisseert het proces van a tot z. Jesse bouwt graag langdurige relaties met zijn cliënten op en nodigt hen ook graag uit voor meer sociale activiteiten.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Jesse.