Hoens & Souren Advocaten

Marja van der Woerdt

Voordat Marja als advocaat bij Hoens & Souren aan de slag ging, werkte zij 27 jaar als contract- en projectadministrateur bij diverse IT-bedrijven. Hierdoor werkt zij praktijkgericht en heeft zij veel affiniteit met contracten, bedrijfsprocessen en bedrijfsadministraties. Heeft u een vraag over, of een probleem met een contract, of komt uw wederpartij zijn of haar verplichtingen niet na? Bel dan gerust voor de mogelijkheden.

Ook voor advies over - of het opstellen van - algemene voorwaarden staat Marja u graag bij. Als advocaat heeft zij 10 jaar ervaring in faillissementen. Vreest u voor uw eigen faillissement, krijgt u te maken met een faillissement van een debiteur of krijgt u te maken met een curator? Neemt u dan contact op met Marja.

Marja is ook MfN registermediator. Zij ziet mediation niet alleen als een alternatieve wijze van het oplossen van problemen, maar in sommige situaties zelfs als de enige juiste methode voor beide partijen om tot de beste oplossing te komen. Zeker als partijen daarna nog met elkaar te maken hebben, zoals bij zakelijke partners. Mediation is een win-win situatie. U spreekt tenslotte zelf met de andere partij over de mogelijke oplossingen. Bovendien voorkomt u daarmee langdurige procedures, hoge kosten en een onzekere uitkomst.

Opleiding

Marja rondde in 2011 haar studie Nederlands recht af aan de Open Universiteit. Daarna heeft zij diverse cursussen gevolgd op het gebied van insolventierecht en ondernemingsrecht. Zij volgt een specialisatieopleiding Financieel Forensisch Deskundige aan de Erasmus Universiteit, ter verdieping van haar expertise in aansprakelijkheidskwesties. Marja heeft in 2011 de opleiding tot mediator gevolgd en is sindsdien als MfN registermediator geregistreerd.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Lid Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • Mediator bij Bemiddeling & Mediation

Over Marja

Marja werkt praktisch en doelgericht. Als zij een opdracht heeft aangenomen, ‘bijt’ ze zich daarin vast. Verder heeft zij ervaring als mediator, ervaring die zij ook graag inzet in het belang van haar cliënten.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Marja.