Hoens & Souren Advocaten

Mykel Beekman

Mykel is gespecialiseerd in het bouw- en vastgoedrecht. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhandelen over en het opstellen of aanpassen van contracten, het adviseren hierover en het bijstaan van cliënten in geval van conflicten. Tot zijn cliënten behoren onder andere aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en uiteraard ondernemers die incidenteel met bouwrecht of huurrecht in aanraking komen.

Daarnaast heeft Mykel veel ervaring als curator in faillissementen. Met deze achtergrond kan hij ook uitstekend adviseren in ‘vijf voor twaalf-situaties’. Zo heeft hij al diverse (dwang)akkoorden met schuldeisers, waaronder de fiscus, tot stand gebracht, zodat de onderneming op een gezonde wijze kon worden voortgezet.

Daarnaast heeft hij vele partijen bijgestaan die met een faillissement van een afnemer of leverancier werden geconfronteerd.

Opleiding

Mykel studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit, waar hij in 2002 afstudeerde in de richtingen privaatrecht en bedrijfsrecht.

Om zijn cliënten nog beter te kunnen adviseren heeft hij in 2010 de specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht gevolgd en succesvol afgerond. Via de specialisatievereniging volgt hij jaarlijks herhalings- en verdiepingscursussen.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

Over Mykel

Mykel staat bekend als een doortastend advocaat die praktisch en slagvaardig te werk gaat, waarbij hij de belangen van de cliënt centraal stelt. Daarnaast is hij maatschappelijk betrokken en organiseert hij diverse activiteiten voor verschillende goede doelen. In zijn vrije tijd staat hij graag op de golfbaan of op zijn windsurfplank.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Mykel.