Hoens & Souren Advocaten

Uitnodiging workshop "Reorganiseren, noodzaak of kans?"

“Reorganiseren, noodzaak of kans”

Veel ondernemers denken alleen aan reorganiseren als het niet goed gaat met hun bedrijf; bijvoorbeeld bij een slechte financiële situatie of als er minder werk is.

Uiteraard is een reorganisatie dan een goed middel.

Ondanks dat de economie gelukkig weer in de lift zit, blijft het altijd goed om uw onderneming kritisch te blijven bekijken en beter te organiseren waar mogelijk. Ook in de huidige, economisch betere tijden is er namelijk meer mogelijk dan men vaak denkt. Een strategische heroriëntatie op de markt of beter inspelen op nieuwe ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld ook goede redenen om een onderneming te reorganiseren.

Tijdens een interactieve workshop van een uur nemen we u graag mee in de mogelijkheden en kansen die een reorganisatie te bieden heeft.

Daarnaast zal het proces van een reorganisatie behandeld worden: wat kunt u zelf voorbereiden, welke stappen moeten er worden genomen en wat is het tijdspad. Ook geven wij u tips over het selecteren van de medewerkers die voor ontslag in aanmerkingen kunnen komen (het afspiegelingsbeginsel) en de mogelijkheid van proefherplaatsingen in een nieuwe functie.

De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 13 november 2018 om 15:30 uur bij Brasserie Wijnbar Muller & Co te Berkel & Rodenrijs aan de Kerksingel 9.

U en uw eventuele introducé(s) zijn van harte welkom om deze workshop bij te wonen. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten en nader met elkaar kennis te maken tijdens een aangeklede borrel.

Programma:
15:00 uur Inloop
15:30 uur Workshop
16:30 uur Borrel met de mogelijkheid tot netwerken

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan arbeidsrecht@hslaw.nl o.v.v. “Workshop Reorganiseren, noodzaak of kans”.

Wees er snel bij! Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Wij kijken ernaar uit u op 13 november aanstaande te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Hilde van Uffelen-van der Burg en Daniëlle Edelenbosch-Illingworth

Lees meer artikelen