Faillissement Jolly Good Haarverzorging

16 mei 2023

Op 9 mei 2023 heeft de Rechtbank Den Haag het faillissement van JOLLY GOOD HAARVERZORGING STADSHART B.V. uitgesproken. In dit faillissement is Ernst Jan van de Velde, advocaat bij Hoens & Souren, aangesteld als curator. Kapsalon ‘Jolly Good’ is sinds 1980 actief en gevestigd in het winkelcentrum Stadshart Zoetermeer, aan de Plaats 9. Jolly Good heeft een bekende en gerenommeerde naam opgebouwd. Ondanks het faillissement, kunnen de kapsalon en de naam blijven bestaan. Het is een unieke kans om in een volledig ingerichte zaak te starten met onder meer prachtige retro kappersstoelen.

Doorstart en verkoop

De curator komt graag in contact met partijen en ondernemers die geïnteresseerd zijn in een doorstart van de activiteiten en/of overname van de inventaris. Zij kunnen per e-mail contact opnemen met de curator ( vandevelde@hslaw.nl ).

Schuldeisers

Crediteuren kunnen hun vordering bij de curator indienen via de website claimsagent.nl. Voor meer informatie neemt u contact op via faillissementen@hslaw.nl. Ontwikkelingen in het faillissement zijn deels te volgen via de openbare verslagen die periodiek gepubliceerd worden op rechtspraak.nl.