Hotels en hospitality

Issues en ontwikkelingen

De hospitality-sector is een groeiende sector die te maken heeft met toenemende concurrentie, veranderende bedrijfsmodellen, constante toename van wettelijke vereisten en stijgende verwachtingen van de gasten. De hospitality-ondernemer moet een duizendpoot zijn, met als rode draad het constant leveren van een optimaal product voor de gast.

Deze condities maken de hospitality-sector een complex speelveld waar juridische bijstand op het juiste moment essentieel is.

Hoens & Souren is een sterke partner in de hospitality-sector met veel ervaring en een bewezen trackrecord.

Onze expertise in de hospitality-sector omvat onder meer:

  • Overnames en bedrijfsopvolging
  • Financiering en zekerheden
  • Onderhandelen en contracteren
  • Personeel en reorganisaties
  • Aansprakelijkheidskwesties
  • Insolventie en herstructurering
  • Regelgeving en vergunningen

Ernst Jan van de Velde Mirjam den Haan

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Ernst Jan van de Velde of Mirjam den Haan.

Hoe wij u kunnen helpen

Hoens & Souren is een sterke partner in de hospitality-sector met veel ervaring en een bewezen trackrecord. Onze cliënten zijn: hotels, restaurants, cateringbedrijven, leveranciers en financiers.

Wij volgen alle ontwikkelingen in de hospitality-sector op de voet. Door onze kennis van de sector en onze brede ervaring in de verschillende rechtsgebieden, zijn wij perfect in staat om de hospitality-ondernemer te adviseren, te begeleiden bij deals, en om zijn belangen te verdedigen in de rechtszaal.

Hoens & Souren is bewust een middelgroot kantoor, waardoor wij multidisciplinair kunnen opereren maar tegelijkertijd ook snel, slagvaardig en persoonlijk blijven. Kenmerkend is verder onze innovatieve denkwijze, constructieve houding en praktische, kostenefficiënte aanpak.

Hoens & Souren is een ‘one stop shop’ met specialisten in diverse rechtsgebieden die, individueel of gezamenlijk, de cliënt gedurende het hele traject bijstaan.

“De horeca is zwaar getroffen door de coronacrisis. Hoe belangrijk is de sector, die veelal bestaat uit duizenden kleine bedrijfjes, voor de ­Nederlandse economie? Voor het antwoord op deze vraag en hoe de crisis te doorstaan interviewde Weekblad Elsevier onder andere Ernst Jan van de Velde. Lees het artikel (na inlog) op ewmagazine.nl.

Gerelateerde blogs: