Internationaal

De ambities en activiteiten van ondernemers beperken zich vaak niet tot onze landsgrenzen. Of het nu gaat om internationaal opererende klanten, leveranciers of samenwerkingspartners, vaak heeft u te maken met andere juridische regels, culturen en talen.

Wij hebben een sterke internationale praktijk en ruime ervaring met zakendoen over de grens. Onze advocaten spreken Engels, Frans en/of Duits, en zijn regelmatig actief in grensoverschrijdende projecten.

 

International Practice Group

Hoens & Souren is een actief lid van de International Practice Group (IPG), een internationaal samenwerkingsverband van ruim 100 onafhankelijke specialisten, waardoor een wereldwijd netwerk van advocaten, accountants en fiscalisten niet meer dan één telefoontje verwijderd is.

Door onze actieve betrokkenheid bij de IPG hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van specialisten tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij u bij zaken met internationale aspecten snel en effectief van dienst zijn, ook op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een gestroomlijnde benadering van alle internationale juridische aspecten die voor u relevant zijn.

Meer informatie

U vindt meer informatie over de IPG op www.ipg-online.org. Wilt u meer weten over de voordelen van dit netwerk en wat Hoens & Souren internationaal voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Hoens & Souren of met Pierre van Voorst.