Gezocht: 2x enthousiaste student-stagiair(e)!

30 juni 2020

  • “De tijd is ontzettend snel gegaan. Iedereen bedankt voor de leuke opdrachten en tips, ik heb er veel van opgestoken. Ondanks alle maatregelen en ophef rondom het Coronavirus, ben ik blij dat ik de gehele stageperiode heb mogen afmaken”. 

Nilesh Badal Master Privaatrecht (EUR), april 2020

Wat ga jij doen na de zomer? Twee maanden stage lopen met focus op insolventie – en ondernemingsrecht? Bel ons! Periode: september-oktober en november-december 2020.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste rechtenstudenten die gedurende twee maanden, vier dagen per week bij ons aan de slag willen gaan. Als student-stagiair(e) loop je mee met de dagelijkse praktijk bij Hoens & Souren Advocaten. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen met cliënten, stelt (proces)stukken op en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Daarnaast neem je ook deel aan informele activiteiten binnen en buiten kantoor, zoals bijvoorbeeld de kantoorlunch, de vrijmibo en uitjes. Coronaproof!

Solliciteren kan door het sturen van een e-mail naar recruitment@hslaw.nl, waarin je kort motiveert waarom je bij ons stage wil lopen. Vergeet ook niet je cv en cijferlijst bij te voegen. Vragen? Stel ze aan Ernst Jan van de Velde (vandevelde@hslaw.nl) of bel 079-3420250.