Kerstboodschap van Max: kantoorhond bij Hoens & Souren Advocaten

21 december 2023

Graag stellen wij u voor aan onze hooggewaardeerde collega en dierbare kantoorviervoeter: Max!

Max

Max (ook wel genoemd: “Maxie” of “Boef”) is een vierjarige labrador. Max huppelt zijn hele leven, al kwispelend, rond op de werkvloer van Hoens & Souren Advocaten. Onze cliënten en/of andere bezoekers hebben Max vast wel eens de “poot” geschud. U kunt Max herkennen aan zijn mooie zwarte vacht (toga) en witte bef, uiteraard geheel in lijn met de Togawet![1]

Favoriete snacks

Na kantoortijd gaat Max samen met zijn baasje Frederik Barthel mee naar huis, om de volgende dag, met een kwispel en een blaf, zijn kantoorgenoten weer vrolijk te begroeten. Het is hard werken, maar Max wordt rijkelijk beloond met knuffels en snacks. Zijn favoriete snacks haalt Max graag bij de dames van het secretariaat; die kluifjes overtreffen álles.

Meer dan een (kantoor)hond

Voor het team van Hoens & Souren Advocaten is Max onmisbaar. Met zijn onvermoeibare enthousiasme zorgt hij voor ontspanning, vermaak en, niet geheel onbelangrijk, de nodige beweging. Al met al draagt Max met zijn positieve invloed bij aan een gemoedelijke bedrijfscultuur, waar wij bij Hoens & Souren Advocaten trots op zijn.

Beste wensen voor u

Wij, Max en de rest van het team van Hoens & Souren Advocaten, hopen u ook in 2024 weer te mogen ontvangen aan de Zoetas. Voor nu wensen wij u fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

PS: Wist u dat de feestdagen extra speciaal zijn voor Max? Op 29 december 2023 blaast Max namelijk vijf kaarsjes uit en dat betekent extra knuffels en hondenkoekjes van zijn kantoorgenoten!

[1] wetten.nl – Regeling – Kostuum- en titulatuurbesluit rechterlijke organisatie – BWBR0009255 (overheid.nl)