Hoens & Souren Advocaten

Ernst Jan van de Velde

Ernst Jan begeleidt cliënten in lastige situaties naar een constructieve oplossing. Hij stelt de belangen van de betrokkenen steeds voorop, waarbij hij een no-nonsense instelling combineert met oog voor detail. Door de combinatie van zijn ervaring als ondernemer en als advocaat, kan hij zich snel in voorgelegde situaties verplaatsen om praktische oplossingen te vinden voor complexe kwesties.

Bij Hoens & Souren houdt hij een algemene praktijk waarbij hij zich voornamelijk richt op horecabedrijven en incassozaken. Tevens is hij betrokken bij de afwikkeling van (grote) faillissementen. Ernst Jan is één van de grondleggers van de Hospitality-sectie van Hoens & Souren.

Opleiding

Ernst Jan heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is afgestudeerd in het Europees en Internationaal recht.

Lidmaatschappen en nevenfuncties

  • Jonge Balie Den Haag
  • JIRA
  • Gastdocent aan de Hotelschool Maastricht

Over Ernst Jan

De advocatuur is een heel bewuste keuze voor Ernst Jan, die daarvoor jarenlang als hotelier werkzaam was in zijn familiebedrijf. In de advocatuur heeft Ernst Jan zijn roeping gevonden. Zo kan hij een diepgeworteld rechtsgevoel combineren met een constant streven om het beste resultaat voor zijn cliënten te bereiken.

In zijn vrije tijd is Ernst Jan bij zijn jonge gezin. Daarnaast reist hij graag en heeft hij een grote interesse in de geschiedenis en cultureel erfgoed. In de zomermaanden is Ernst Jan te vinden op het cricketveld.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem gerust contact op met Ernst Jan.