Door :

31 juli 2020

In 6 stappen een doorstart

Door Frederik Barthel en Ernst Jan van de Velde (sectie Hotels & Hospitality)

Team corona BYPASS’

Je zit in de volgende situatie: je hebt een onderneming, je activiteiten zijn in de basis gezond, de vooruitzichten op termijn zijn goed, maar je kampt met te zware ballast en omstandigheden waardoor je niet meer door kunt gaan. Dan kunnen wij je er mogelijk doorheen helpen.

De advocaten van Hoens & Souren en de notarissen van Ellens & Lentze, hebben de krachten gebundeld in een speciaal: ‘Team corona BYPASS’  Met 20 jaar ervaring in doorstarts en herstructureringen, begeleiden wij jou in 6 stappen naar een doorstart.

Traject

Het traject dat wij aanbieden lijkt simpel maar is het niet. Het begint met goede voorbereiding, je moet in 6 intensieve stappen een U-turn maken: inventariseren (+ijkmoment), businessplan (+ijkmoment), voorbereiding nieuwe fase, afwikkelen van bestaande entiteiten, opbouwen activiteiten in nieuwe entiteiten, doorgaan.
Realiseer dus goed: het is niet vrijblijvend en risicovol, maar jij bent ondernemer. Jij doet 80% van het werk, het is jouw onderneming, jouw plan, jouw traject en jouw toekomst. Wij bieden dus geen garanties, wel bieden wij een route en begeleiding om uit het dal te komen en weer te focussen op een toekomst.

Voor wie?

Het team richt zich met name op ondernemers actief op het gebied van:

  • Restaurants;
  • Hotels;
  • Cafés;
  • Evenementenbureaus / Leisure;
  • Reisorganisaties / Travel.

Door wie?

Michaël (de notaris), Marten (de kandidaat-notaris), Frederik en Ernst-Jan (de doorstartmannen) werken al meer dan 20 jaar samen op het gebied van het opzetten, begeleiden en herstructureren van ondernemingen.

Hoe?

Lees de flyer en neem contact op met het ‘Team corona BYPASS’.